Tot ce trebuie să știi despre mini încărcătoarele Sunward

Mini-încărcătorul SUNWARD SWL este o nouă generație de utilaj compact multifuncțional, ce combină tehnologia electrică, hidraulică și mecanică. Fiecare indice de performanță atinge niveluri internaționale ridicate. Principalele sale caracteristici includ: structură compactă, performanță optimă, funcționare în condiții grele, eficiență ridicată, multifuncționalitate și întreținere ușoară. Este adecvat pentru infrastructura urbană, construcția de drumuri și clădiri, ateliere, depozite, docuri, punți de nave și spații înguste. Prin schimbarea atașamentului de lucru, încărcătorul cu tracțiune mică poate executa diverse sarcini, între care cele de încărcare, ridicare, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj.

 

Structură monolitică inovativă

Rezervorul de combustibil și șasiul au fost concepute ca o structură integrată, ceea ce face ca utilajul să fie mai compact și mai durabil. Punctele forte sunt construcția tubulară din oțel dreptunghiular, rigiditatea și rezistența ridicata.

 

Sistem hidraulic static de deplasare

Sistemul hidraulic static de deplasare este echipat cu un dispozitiv hidraulic ce nu permite supraîncărcarea, motor cu un cuplu mare și forță motrică mare, cu funcție de auto-frânare, sigură și fiabilă.

 

Motorul original

Motorul este personalizat direct de importator, este puternic, fiabil, produce un zgomot redus și se încadrează în standardele de emisii ale diferitelor regiuni.

 

Înălțime mare de ridicare

Structura optimizată permite utilajului să aibă o înălțime de ridicare mai mare decât a altor producători.

 

Sistem unic de încărcare vertical

Sistemul unic de încărcare verticală asigură o capacitate ridicată de înălțare, ridicarea la înălțimi mari și parcurgerea unei distanțe mai mari până la descărcare.

 

Sistem de auto-nivelare

Sistemul hidraulic orizontal standard ridică partea mobilă a cupei într-un unghi optim, astfel încât materialul din cupă să nu fie vărsat accidental, iar operatorul utilajului să fie mai eficient.

Operațiuni direct de pe joystick

Joystick ușor de folosit și agil, ajută la eficientizarea muncii.

 

Accelerație cu dublu control

Accelerația de mână oferă o putere constantă. Accelerația de pedală este folosită pentru încărcarea cuvei.

Interior spațios și vizibilitate foarte bună, acces facil în interior, atât la ieșire cât și la intrare. Toate butoanele și comenzile sunt ușor de accesat. Echipat cu încălzire și aer condiționat. Alegeți configurația potrivită, în funcție de regiune.

 

 

2020-07-21T11:49:50+00:00 iulie 21st, 2020|