Miniexcavator SWE 08B – este un miniexcavator compact, ideal în spații înguste, cu o fiabilitate ridicată,
ușor de utilizat și cu o protecție foarte bună pentru operator.

Putere Motor: 7,2 kW
Greutate Utilaj: 1.010 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Motor Yanmar
Motorul produce un zgomot redus, vibrații slabe și necesită o întreținere facilă a componentelor principale.

Sistem de protecție
Cușca de protecție se încadrează în standardele de siguranță EU FOPS/TOPS și protejează operatorul utilajului. Cușca de protecție asigură o manevrabilitate ridicată după ce este pliată.

Șasiu telescopic
Șasiul este controlat de un joystick foarte util și ușor de folosit. Lățimea șasiului poate fi redusă până la 750 mm pentru a se putea adapta spațiilor înguste sau poate fi extinsă până la 1.000 mm pentru a îmbunătăți stabilitatea cu 15% și chiar pentru a permite folosirea unui picon.

Datorită axului rotor, lama poate fi pliată rapid. Cu șasiul redus până la 750 mm, SWE08B poate fi condus prin cele mai înguste uși, pentru operații desfășurate în interior.

Sistem de schimbare rapidă a atașamentelor

Permite îndepărtarea și instalarea diverselor cupe și atașamente într-o manieră rapidă și eficientă.

Sistemul hidraulic al brațului

Conductele se pot repara sau schimba foarte ușor. Conductele vulnerabile la coliziuni sau zgârieturi sunt protejate cu manșoane de oțel, pentru a prelungi durata de viață a acestora.

Spațiu mare de acces

Capota cu deschidere largă expune majoritatea componentelor motorului, pentru a ușura reparațiile.

Miniexcavatoarele SUNWARD — nu numai ca, este lider in dezvoltarea mini-excavatoarelor din China, ci este si prima marca chinezeasca care intra cu succes pe pietele europene si americane. Inca de la inceputul anului 2003, produsele Sunward au fost exportate in mai mult de 60 de tari si regiuni din Europa, America, Asia, Australia si Africa, pana in prezent volumul de export al mini-excavatoarelor a atins aproape 10.000 de unitati, iar in Europa ” SUNWARD “este singurul brand chinezesc care poate concura cu excavatoarele din brandurile americane, europene si japoneze. Acesta merita pe deplin titlul de “Mini Ajutorul Operatorilor”, datorita performantelor deosebite. Pachet SPECIAL de Garantie EXTINSA, puteti opta pentru a beneficia de un an in plus de GARANTIE.

2020-07-29T11:59:21+00:00 iulie 29th, 2020|