Service Sunward

Service Sunward – Credeai ca odata ce utilajul comandat de tine a ajuns in tara pur si simplu ti-l livram si te lasam pe tine sa iti bati capul cu el? Inseamna ca inca nu ne cunosti foarte bine. Utilajul tau este prima data livrat la sediul nostru din Cluj Napoca. Acolo noi testam functionalitatea. Doar dupa ce primeste OK-ul,  atunci utilajul este pregatit sa plece la adresa ta pentru a incepe sa il folosesti imediat. 

Fondata in 1999, Sunward este o companie internationala care produc utilaje de constructii de mici si de mari dimensiuni. Sistemul de productie Sunward know-how-ul stiintific, productia ridicata si echipamentele moderne de design excelent si fabricatia precisa.

Sunward este cel mai complet si modern producator de mini excavatoare, mini incarcatoare, excavatoare din China. Sunward demonstreaza avantaje comparabile in ceea ce priveste designul, inovarea rapida si dedicarea fata de clienti.

Sunward a intrat pe piata din intreaga lume, in special cu o gama larga de miniexcavatoare si miniincarcatoare. Aceste utilaje sunt foarte apreciate de catre clienti (vezi testimoniale), dataorita eficientei si rentabilitatii, acestea mentinandusi valoare pe o durata mare.

Sunward este pe piata Europeana de peste zece ani, furnizan in fiecare an aproximativ 10.000 de echipamente.

Sunward Romania ofera solutii in cel mai scurt timp pentru tipul dvs de aplicatii.

Daca doriti sa aflati mai multe despre avanatajele Sunward va invitam sa cititi articole despre mini excavatoare si mini incarcatoare Sunward, in sectiunea blog.