Proiecte mari cu un mini excavator SUNWARD


Trimite-le prietenilor acest articol!În data de 21 iulie 2018, Tășuleasa Social a pus primele două borne kilometrice pe Via Transilvanica, pe un kilometru din județul Bistrița-Năsăud. Pentru operativitate SUNWARD România a asigurat un mini excavator SUNWARD SWE25B. Cu ajutorul utilajului se va excava locurile unde vor fi amplasate bornele kilometrice.

De ce e bun un mini excavator pentru lucrările de acest gen?

Avantajul principal al unui mini excavator este dat de versabilitatea acestuia . Deși atunci când vine vorba de un utilaj în domeniul construcțiilor forța acestuia este mai importantă.

Acest tip de utilaj este ideal pentru a lucra în multe locuri unde mașinile mai mari nu pot funcționa cu suficientă fluiditate și confort a fi eficiente.

În ciuda dimensiunilor mai mici ale utilajelor, acestea nu trebuie catalogate ca utilaje slabe, deoarece acestea au o versabilitate mare și o capacitate de mișcare si putere pe dimensiuni mici considerabilă, ceea ce le face ideale pentru munca în diferite domenii și în diferite spații.

Pe de altă parte, mini exacavoarele ies în evidență datorită faptului că sunt ușor de transportat, fiind ușor de deplasat cu o remorcă mică fără nici o problemă. Accesoriile care pot fi atașate utilajului sunt un nou bonus pe care mini excavatoarele le au, la acesta pot fi atașate de la: cupe de diferite dimensiuni, picon, până la foarfece sau graifere.

Deplasarea utilajului se face pe șenile ceea ce îi oferă o mai bună stabilitatea dar și oportunitatea deplasării pe diferite tipuri de suprafețe, dar și depășirea obstacolelor apărute în față.

Dacă aveți nevoie de o mașină fiabilă cu puter, capabilă șă lucreze multe ore în condiții nefavorabile, mini excavatoarele SUNWARD reprezintă o variantă potrivită.

Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne pentru mai multe detalii:

2018-08-02T11:20:21+00:00 august 2nd, 2018|