Sunward a fost la BAUMA 2018 in Shanghai

O alta poveste de succes de la BAUMA s-a incheiat in 27-30 noiembrie in Shanghai. Bauma este cel mai mare targ de utilaje  de constructii si echipamente din domeniul constructiile, dar si locul unde gasesti cele mai gigant constructii din intreaga lume.

In cadrul targului, Sunward a pus la dispozitia vizitatorilor utilaje pentru testare si  a efectuat demonstratii in intreg standul de 2000 m2 in aer liber.

Anul acesta SUNWARD suprinde din nou la categoria “Expert in inginerie subterana” cu un nou model de instalatie de foraj submersibila SWDM550.

Tot in cadrul targului Sunward a adus noul lor concept de avion AURORA si de barci SUNLAND concepute pentru sporturi extreme dar si pentru activitati civile. Echipamentele au fost testate in diferite conditii printre munti, tunele si rauri.

SUNWARD pune accces pe tehnologie si inovare astfel in cadrul targului BAUMA, utilajele deja dezvoltate de compania Sunward sunt in acest an imbunatatite pentru a usa munca operatorului dar si pentru confortul acestuia. Astfel mini excavatoarele, excavatoarele dai si mini incarcatoarele si incarcatoarele de mari dimensiuni sunt mereu cu un pas in fata pietei.

 

Experienta SUNWARD din anii precedenti dar si din acest an de la TARGUL BAUMA CHINA, este ca tehnologia lor folosita pe utilaje atrage publicul larg catre standul SUNWARD. Multi dintre cei care viziteaza standul doresc sa testeze produsele sau sa participe la diverse activitati efectuate in cadrul tagului.

De ce sa alegi Tehnologia SUNWARD?

 

Garantie Standard – 2 ani

Posibilitate Garantie Extinsa – 1 an

Livrare Rapida– Datorita unui management al stocului puternic, oferim timpi de livrare record

Raport Calitate – Pret –Calitate superioara a utilajelor la preturi foarte accesibile

Siguranta si incredere – Peste 10.000 de unitati vandut in toata Europa

Costuri mici de intretinere– Utilajele sunt gandite pentru a fi usor de servisat

Conforme cu standardele Europene 

 

2019-01-18T10:43:57+00:00 ianuarie 4th, 2019|