Cum pui in functiune un mini excavator SUNWARD

 

Trimite-le prietenilor acest articol!Toată lumea caută o cale de diferențiere în zilele noastre. Producătorii mini excavatorului SUNWARD aduc avantajele lor în joc. Aceste utilaje sunt extrem de versatile, deoarece se poate executa aproape orice tip de lucrare din domeniul construcțiilor (de la utilizarea unei cupe de excavare, la picon, freză, etc) și nu numai. Mini excavatorul devine un utilaj extrem de important în dezvoltarea unei companii care activează în domeniul construcțiilor, mai ales dacă activitatea firmei se desfășoară și în spații înguste.

Înainte de operarea utilajului este indicat consultarea manualului de utilizare. Manualul conține pași detaliați privind utilizarea fiecărei comenzi pe care utilajul le are în dotoare. Verificați etichetele de avertizare pe care utilajul le prezintă. Puteți găsi de asemenea avertismente și instrucțiuni colantate în interiorul cabinei.

Cunoașterea tuturor instrucțiunilor de utilizare și a etichetelor de avertizare reduce riscul de accidente apărute pe durata operării utilajelor.

Cum punem în funcțiune un mini excavator SUNWARD.

Contactul de pornire a mini excavatorului se află în dreapta cabinei.
image
Înainte de pornirea mini excavatorului trebuie ridicată maneta de siguranță care anulează toate comenzile utilajului.

image

Pentru a putea pune în funție utilajului trebuie lăsată maneta de siguranță pentru a reactiva toate comenzile.

Acționarea brațului și a cupei de excavare se face cu ajutorul a două manete poziționate în dreapta și stânga scaunului.
image
Cu ajutorul manetei din dreapta scaunului putem manevra cupa și prima parte a brațului utilajului.
image
Actionând maneta în stânga și dreapta vom manevra cupa de excavare. Actionând maneta în sus și în jos, manevram brațul excavatorului.

image image
Cu ajutorul manetei din stânga scaunului acționâm a doua parte a brațului și putem roti cabina utilajului, astfel acționând maneta în stânga și dreapta putem roti gabina utilajului, iar manevrând maneta în sus și jos, manevram partea inferioară a brațului.

Pentru a manevra utilajul în față și spate folosim manetele din fața scaunului. Fiecare parte este actionată dintr-o maneta. (partea stângă cu ajutorul manetei din stânga, partea dreaptă cu ajutorul manetei din dreapta).

Acestea mai pot fi actionate și de la pedale, rămânând la latitudinea operatorului cum dorește să manevreze utilajului.
image
Înainte de excavare trebuie sâ stabilizâm utilajul cu lama din față, pe care o putem manevra cu ajutorul manetei din dreapta scaunului.
imageimage
Pentru a afla mai multe informații despre cum să punem în functiune un utilaj SUNWARD vă invităm să urmăriți videclipul de mai jos.


Trimite-le prietenilor acest articol!


2018-07-13T08:42:08+00:00 iulie 13th, 2018|