Rezultate mari cu un mini incarcator SUNWARD

Trimite-le prietenilor acest articol!Atunci când un operator se decide să achiziționeze un nou utilaj în flota sa, acesta se confruntă cu o varietate mare de opțiuni, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Ca eficiență și durabilitate, un mini încărcător este o decizie bună.

          MiniIncarcatoarele SUNWARD – sunt o generație de utilaje cu dotări standard foarte ridicate, cu o structură compactă. Principalele calitati ale miniincarcatoarelor SUNWARD includ o operare flexibilă, eficiență marită, multifuncționale și o intreținere usoară. Sunt recomandate pentru activități de infrastructură urbană, construcții de drumuri și clădiri.

SUNWARD vine în România prin UTILBEN cu 2 modele de mini încărcătoare: SWL2820 și SWL3220

De ce să alegi un mini încărcătror?

  1. Manevrabilitate – Principalul beneficiu al unui mini încărcător este accesul în locuri mici, în care un încărcător frontal sau un încărcător telescopic nu ar putea ajunge.
  2. Eficiența consumului – Un mini încărcător pe roți v-a fi mai eficient întotdeauna în consumul de carburant față de unul pe șenile sau față de cele  de mărimi mari.
  3. Flexibilitatea – Aceste utilaje au fost concepute pentru a spori eficiența muncii în mai multe domenii. Mini încărcătoarele pot fi folosite atât în domeniul constructiilor căt și în agricultură sau în ferme de animale.
  4. Atasamente – Varietatea echipamentelor care pot fi atașate unui mini încărcător oferă o serie de beneficii. De la cupe de excavare, freze si pluguri de zăpadă la picon, foreze de pământ sau multe alte atașamente pentru municipalități (măturători stradatele, etc).
  5. Transportul și operarea – Un alt avantaj pe care îl puteți lua în considerare a unui mini încărcător, este ușurința transportului utilajului. Operarea unui mini încărcător este simpla, reducând costurile cu instruirea operatorului.

Aceste beneficii pe care le ofera mini încărcătoarele SUNWARD, unei companii pe o perioadă de timp, reprezintă valori importante pentru întreprinderi. Un mini excavator este o investiție mică și o eficiență mare.

De ce Sunward ?

Garantie Standard – 2 ani

Posibilitate Garantie Extinsa – 1 an

 Livrare Rapida– Datorita unui management al stocului puternic, oferim timpi de livrare record

Raport Calitate – Pret –Calitate superioara a utilajelor la preturi foarte accesibile

Siguranta si incredere – Peste 10.000 de unitati vandut in toata Europa

Costuri mici de intretinere– Utilajele sunt gandite pentru a fi usor de servisat

Conforme cu standardele Europene 

Dacă ești la început de drum SUNWARD îți sare în ajutor prin posibilitatea de finanțare:


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne pentru mai multe detalii:

Urmărește și videoclipul cu specificațiile unui mini încărcător SUNWARD

2018-07-06T09:00:29+00:00 iulie 3rd, 2018|