UTILBEN, cel mai performant dealer de utilaje SUNWARD – Best Dealer Award

UTILBEN, compania lider de piață în România la vânzarea de utilaje second-hand și cu o creștere semnificativă în comercializarea de echipamente noi, a primit cea mai înaltă distincție din partea SUNWARD, unul dintre cei mai mari producători de utilaje din China și locul 34 la nivel mondial. În data de 8 noiembrie, compania UTILBEN a primit titlul „Best Dealer Award”, pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor și cea mai mare cotă de piață.

Utilben primeste Best Dealer Award din partea Sunward - 8 noiembrie 2019

La Changsha, în China, peste 500 de lideri ai industriei de utilaje de construcții, din peste 100 de țări, au participat la o grandioasă ceremonie organizată cu ocazia aniversării a 20 de ani de la fondarea SUNWARD.

Ruben Marian, CEO UTILBEN, a avut onoarea de a ține un discurs în fața distinșilor invitați, din care extragem următoarele:

„Este o mare onoare și o bucurie pentru compania noastră să fim recunoscuți la nivel internațional! Am demonstrat că se poate face performanță și în România, prin afaceri derulate cu integritate și caracter. Pentru rezultate de top, este nevoie de o viziune măreață, de curaj, de muncă susținută și de o echipă grozavă! Parteneriatul nostru cu SUWARD a început în 2017, iar, în 2 ani, am reușit să obținem cea mai mare cotă de piață la utilajele de construcții compacte, devenind lideri în România. Doar anul acesta, numărul de echipamente de construcții noi SUNWARD vândute în România de către UTILBEN s-a triplat față de 2018!

Clienții din România apreciază calitatea utilajelor SUNWARD, tehnologia inovatoare, termenele scurte de livrare, condițiile bune de finanțare, garanția extinsă și suportul excelent pe partea de service și post-vânzare. Aceste calități, cumulate cu experiența și implicarea echipei UTILBEN, au dus la această performanță extraordinară! Trebuie să reiterez și să spun că a fost nevoie de o viziune măreață și de o echipă puternică, aliniată într-un scop comun, pentru a atinge aceste obiective, care au părut de-a dreptul nerezonabile! Premiul primit din partea SUNWARD reprezintă o recunoaștere a performanței din trecut și o provocare pentru următoarele obiective, pe care sunt sigur că le vom atinge în viitor!”

Utilben aduce acasa premiul Best Dealer Award 2019 oferit de Sunward

SUNWARD Intelligent Equipment Group este în Top 20 de producători globali de excavatoare și ocupă locul 34 în topul mondial al producătorilor de utilaje, conform Global Top 50 Construction Machinery Manufacturing Enterprises. SUNWARD are peste 5.000 de angajați în toată lumea și active totale de peste 2 miliarde de euro. Pe lângă excavatoare, SUNWARD produce echipamente pentru construcția de drumuri, fundații, piloți, foraje, tunele, macarale, avioane și utilaje pentru industria aeronautică.

Parteneriatul cu UTILBEN

SUNWARD a început să colaboreze cu UTILBEN în anul 2017, iar în 2 ani de parteneriat aceștia au reușit să obțină cea mai mare cotă de piața la utilajele compacte pentru construcții. UTILBEN au devenind astfel lideri în România, iar în 2019 numărul de utilaje de construcții noi Sunward vândute în România s-a triplat față de 2018. Clienții companiei apreciază tehnologia de ultimă oră și calitatea utilajelor SUNWARD, alături de condițiile bune de finanțare, garanția extinsă, termenele scurte de livrare și serviciile post-vânzari oferite de Sunward.

Utilben parteneri Sunward

Parteneriatul strategic dintre Republica Populară Chineză și România a început acum 70 de ani, această relație de cooperare și parteneriat având la baza încrederea, respectul și prietenia dintre cele două țări. În 2019 volumul comerțului dintre China și România a urcat mai sus de 6 miliarde de dolari, iar în ultimii 20 de ani s-a înregistrat o creștere de peste 20 de ori.

 

2019-11-18T06:24:17+00:00 noiembrie 18th, 2019|