Top 5 beneficii ale unui miniexcavator

In articolul de mai jos vom enumera top 5 beneficii ale unui miniexcavator si vom argumenta aceste beneficii. Suntem siguri ca cei care lucrati cu utilaje stiti deja de aceste beneficii, dar niciodata nu strica sa le reamintim in caz ca am uitat.

 

 1. Daune mai mici la sol – Mini excavatoarele sunt mai ușoare și mai mici, ceea ce înseamnă că provoacă mai puține daune la sol. Deoarece sunt compacte, sunt mai ușor de manevrat în jurul șantierelor aglomerate (cum ar fi zonele interioare sau parcările).
 2. Mai ușor de manevrat – Dimensiunile lor mai mici le fac mai ușoare de operat, iar rotația de 360 de grade le face ideale pentru lucrul în spații mici sau înguste.
 3. Mai ușoare de transportat – Spre deosebire de excavatoarele mai mari, puteți încărca și descărca rapid un mini excavator pe o remorcă sau chiar pe un camion. Desigur, va trebui să vă asigurați că remorca poate suporta greutatea înainte de a face acest lucru.
 4. Rezistă mai mult în timp– Un mini excavator are o durată de viață mai mare, deoarece ridică mai puțină greutate și transportă sarcini mai mici. Prin comparație, un excavator standard întâmpină mult mai mult stres și tensiune în timp.
 5. Mai multă versatilitate – Mini excavatoarele pot fi utilizate pentru o mare varietate de proiecte, deoarece acestea funcționează cu o mulțime de atașamente diferite. Acest lucru le permite să fie utilizate în mai multe funcții, pe lângă săpături și demolări. Unele dintre ele includ: repararea liniilor de canalizare, deszăpezire și instalarea jacuzziurilor și a piscinelor.

Cauți un miniexcavator? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

De ce Sunward Romania ?

Sunward Romania iti oferim performante superioare, costuri mici de intretinere si confort, toate la preturi foarte accesibile. Gama de excavatoare este foarte complexa, de la miniexcavatoare la excavatoare mari, pe senile. Utilajele oferite de noi, au dotari premium standard.

 • Garantie Standard – 2 ani

 • Posibilitate Garantie Extinsa – 1 an

 • Livrare Rapida– Datorita unui management al stocului puternic, oferim timpi de livrare record

 • Raport Calitate – Pret –Calitate superioara a utilajelor la preturi foarte accesibile

 • Siguranta si incredere – Peste 10.000 de unitati vandut in toata Europa

 • Costuri mici de intretinere– Utilajele sunt gandite pentru a fi usor de servisat

 • Conforme cu standardele Europene 

Cu sediul central in orasul Changsha,China, compania s-a extins prin infiintarea mai multor filiale in tara si in strainatate fiind unul dintre putini producatori chinezi de succes pe piata europeana. Compania se remarca prin inoviatie si cercetare, scopul principal fiind de a deveni ajutorul de nadejde al constructorilor. Sunward este printre cele mai importante 50 de companii la nivel global in productia de utilaje de constructii.

 

Cauți un miniexcavator? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

2020-09-21T11:14:05+00:00 septembrie 18th, 2020|