1. Excavatoare pe șenile:

Excavatoarele pe șenile sunt cel mai frecvent folosite pentru minerit, săparea șanțurilor și pentru amenajarea teritoriului. Excavatoare pe șenile este ceea ce majoritatea oamenilor își imaginează atunci când aud cuvântul „excavator”. Acest tip de excavator este disponibil pe roți în loc de șenile.

Cauți un excavator? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

  1. Excavatoare dragline:

Un tip mai mare de excavator care folosește o frânghie de ridicare și un sistem de tracțiune pentru a curăța pământul pentru proiecte subacvatice, introducerea pilonilor sau săpături de drum.

Franghia de ridicare ridica si coboara galeata, in timp ce linia de tractiune trage galeata catre sofer. Datorita greutatii lor, drenele sunt adesea asamblate la fata locului. Sistemul unic al acestui tip de excavator este utilizat in mod obisnuit in proiecte de constructii civile pe scara larga, precum temerea canalelor.

  1. Excavatoare cu aspirație:

Folosește jeturi de apă și un vid de înaltă presiune pentru a curăța murdăria, solul și resturile. Operat dintr-un vehicul cu roți, excavatorul de aspirație este utilizat pentru aplicații subterane, curățarea resturilor și alte proiecte delicate de excavare.

  1. Excavatoare cu acoperire lungă:

Cu brațele care se extind până la 100 de metri cu accesorii, excavatorul este bun pentru săpături grele și proiecte de industriale.

  1. Mini excavator:

O versiune compactă și mai mică a unui excavator pe șenile, denumite adesea mini excavatoare – sunt utile în locuri de muncă înguste, locuri de muncă cu obstacole și locuri de muncă cu teren delicat, cum ar fi amenajarea teritoriului. Mini excavatoarele au functia zero tail și sunt ideale pentru lucrări mici.

Cauți un excavator? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

  1. Excavator pe roți:

Excavatorul cu roți este la fel ca un excavator obișnuit, dar este montat pe roți în loc de șenile. Crescând în recunoaștere pentru utilizarea lor în proiecte de oraș, excavatoarele cu roți devin din ce în ce mai populare.

2020-10-06T11:28:14+00:00 octombrie 6th, 2020|