Cum sunt alimentate nacelele foarfecă?

 

Există multe tipuri de nacele foarfecă disponibile pentru dvs., care variază în principal în funcție de sursa lor de alimentare. Iată diferitele moduri de alimentare a ascensoarelor foarfece.

Ești în căutarea unei nacele foarfecă? Găsești pe site-ul www.sunward.ro sau aici.

Hidraulică: nacelele foarfecă hidraulice utilizează un lichid hidraulic în cilindri pentru a alimenta mecanismul lor de ridicare. Sunt ușor de utilizat, iar operatorii nu au de obicei nevoie de prea multă pregătire. Acestea sunt folosite cel mai bine pentru proiecte simple în care viteza și puterea nu sunt prioritare.

Pneumatic: nacelele pneumatice folosesc presiunea aerului pentru a ridica și coborî nacela foarfecă. Nu emit subproduse sau vapori, deci sunt o opțiune mai durabilă în comparație cu altele, cu un cost mai mic de energie. Acestea sunt opțiuni excelente pentru proiecte mai mici și pentru utilizare în interior.

Motorină: nacelele foarfecă diesel sunt alimentate cu motorină. Sunt foarte puternice și pot căra mai multă greutate și utilizează o platformă mai mare. Cu toate acestea, sunt cel mai bine utilizate pentru locuri în aer liber sau zone cu ventilație datorită fumului emis și a zgomotului puternic.

Electric: nacelele foarfecă electrice folosesc un mecanism silențios, alimentat. Sunt silențioase, nu emit vapori și sunt în mod normal mai puțin voluminoase în comparație cu ascensoare cu foarfece mai puternice. Sunt minunate pentru utilizare în spații înguste.

Ești în căutarea unei nacele foarfecă? Găsești pe site-ul www.sunward.ro sau aici.

Ești în căutarea unei nacele foarfecă? Găsești pe site-ul www.sunward.ro sau aici.

2020-11-19T10:09:10+00:00 noiembrie 19th, 2020|