Sunward SWL 3230 este unul dintre cele mai apreciate miniîncărcătoare de clienții români. Este un utilaj compact și de încredere. Sunward SWL 3230 cântărește 3.450 de kilograme și are o capacitate de încărcare de 1.100 de kilograme. Puterea acestui miniîncărcător este de 55 de kilowați, suficient pentru a duce la bun sfârșit cele mai provocatoare sarcini. Sunward SWL 3230 combină tehnologiile electrică, hidraulică și mecanică, pentru a vă garanta cele mai bune rezultare.

Producătorul Sunward a creat această nouă generație de miniîncărcător prin puterea inovației și prin folosirea celor mai avansate tehnologii în domeniu. Ca dovadă a acestei politici de fabricare, Sunward SWL 3230 beneficiază de o structură compactă, funcționare în condiții grele și eficiență ridicată. Alte avantaje sunt multifuncționalitate, întreținere ușoară și performanță optimă. Practic, fiecare indicator de performanță atinge niveluri internaționale înalte.

Sunward SWL 3230 este ajutorul potrivit pentru orice lucrare de infrastructură urbană, ce necesită deplasarea în spații înguste: parcări subterane și supraterane, depozite, docuri și nave. Totodată, acest miniîncărcător vă va fi de un real ajutor în construcția de drumuri și clădiri. Sunward SWL 3230 execută sarcini diverse, datorită compatibilității cu un număr mare de atașamente: încărcare și descărcare materiale, lucrări municipale, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj.

Cauți un mini încărcător? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

Producătorul chinez de renume internațional, Sunward, a inovat mai multe sisteme pentru a produce modelul SWL 3230. Rezervorul de combustibil și șasiul sunt o structură integrată, iar acest aspect face ca miniîncărcător să fie robust și manevrabil. Sunward SWL 3230 are o construcție tubulară din oțel, ceea ce se traduce în rezistență și fiabilitate. Sistemul hidraulic este conceput astfel încât să nu permită supraîncărcarea, iar asta crește gradul de protecție a utilajului.

Sunward SWL 3230 este dotat cu un motor Kubota, care este puternic, dar prietenos cu mediul înconjurător. Nivelul de emisii se încadrează în standardele internaționale. Miniîncărcătorul a fost conceput astfel încât să aibă o înălțime de ridicare superioară celorlalți producători. Sistemul de încărcare verticală vă oferă avantajul unei înălțimi mari de ridicare, în deplină siguranță, ceea ce duce la creșterea productivității și eficienței în muncă. În plus, sistemul hidraulic permite manevrarea încărcăturii la un unghi optim, pentru evitarea descărcării accidentale.

Sunward SWL 3230 este compatibil cu o multitudine de atașamente, între care:

  • freză de zăpadă
  • freză de asfalt
  • trencher
  • compactor
  • cupă malaxor
  • foreză
  • picon
  • cupă multifuncțională
  • braț de excavare
  • lamă de zăpadă

Cauți un mini încărcător? Găsești pe SUNWARD o gamă largă la cel mai bun raport calitate-preț. Cere oferta aici.

Sunward Intelligent Equipment Group are peste 5.000 de angajați în toată lumea și active de peste 2 miliarde de euro. Sunward produce echipamente pentru construcția de drumuri, fundații, tuneluri și alte foraje.

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, este unic importator al produselor Sunward, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de construcții din Asia și numărul 34 în lume. UTILBEN a primit anul trecut cea mai înaltă distincție din partea Sunward și, totodată, recunoaștere mondială, odată cu titlul „Best Dealer”, care i-a fost acordat pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor și cea mai mare cotă de piață.

Achiziționați cu încredere echipamentele Sunward, grație parteneriatului cu UTILBEN, care vă oferă garanția utilajelor fiabile!

2020-11-23T13:10:59+00:00 noiembrie 23rd, 2020|