Atașamente pentru excavatoare

Excavatorul tradițional este echipat cu o cupă care sapă spre cabină și mașină. Aceste atașamente de săpat pot fi prevăzute cu un deget mare care facilitează ridicarea și deplasarea materialelor. Există și alte tipuri de cupe care pot fi atașate la un excavator.

O cupă pentru piatră și o cupă în V sunt două tipuri de cupe de exemplu care pot fi atașate la un excavator. O cupă pentru piatră arată similar cu o cupă de săpat, dar cu dinți mai lungi și mai ascuțiți și o margine îngustă în formă de V pentru tăiere. Părțile structurale întărite ale unei cupe de piatră îi conferă capacitatea de a străpunge roca tare, menținând totuși integritatea structurală. Cupa în V simplifică sarcina de a săpa tranșee și este utilă pentru așezarea cablurilor și conductelor de utilitate.

 

Excavatoarele pot fi, de asemenea, echipate cu o foreză pentru săparea găurilor, ciocane hidrulice sau picoane pentru spargerea betonului dur și a pietrei, mulchere, compactoare, greble și multe alte tipuri diferite de atașamente. Toate aceste atașamente pentru excavator ajută la transformarea excavatorului într-un adevărat tip de echipament multifuncțional.

 

Unde puteți găsi atașamente de calitate?

La Util Max o ramură a companiei Utilben, dealer de echipamente performante pentru lucrări Municipale, Construcții și Agricultură.

Ce vă oferă:

  • Compatibilitate garantată: Oferim atașamente compatibile, iar dacă este nevoie le adaptăm;
  • Promptitudine: Oferim soluții complete în 24 ore;
  • Disponibilitate: Deținem stocuri de atașamente, timpul de livrare fiind astfel mai mic;
  • Multifuncționalitate: Utilajul va fi ocupat în fiecare sezon, transformându-se într-un utilaj multifuncțional care nu va petrece luni întregi în depozit;
  • Gamă largă: Peste 1.500 de atașamente compatibile cu diverse utilaje municipale, de construcți sau agricole;
  • Consultanță: Oferim consiliere tehnică profesionistă pe tot parcursul colaborării.
2020-10-14T07:14:05+00:00 octombrie 14th, 2020|