Sunward reprezintă unul din cele mai apreciate branduri printre români în materie de echipamente de construcții. Fiind concepute pentru facilitarea operațiunilor și având o disponibilitate mare de categorii, Sunward Intelligent Equipment Group ocupă locul 50 în topul producătorilor globali de utilaje de construcții. De asemenea, compania UTILBEN este unic furnizor la nivel național pentru echipamentele acestui brand. Prin urmare, în primăvara anului acesta s-a atins borna de 1000 utilaje Sunward vândute în România. Ceea ce înseamnă că, peste 1000 de clienți se bucură de eficiența și productivitatea crescută a acestor echipamente inteligente de construcții.

1000 de echipamente Sunward in Romania

Tot ce trebuie să știi despre cele 1000 utilaje Sunward vândute în România

1. Modelele cele  mai vândute din 1000 de echipamente Sunward în România

Începând de la mic la mare cele mai vândute categorii ale brandului Sunward în România au fost: mini excavatoare, midi excavatoare, excavatoare și mini încărcătoare. În cadrul categoriei mini excavator, cele mai populare și cumpărate modele au fost: Sunward SWE 08B și Sunward SWE 35UF. Mini excavatoarele Sunward sunt apreciate pentru versatilitate și ușurința în operare permițând operatorului să pătrundă în locuri mai greu accesibile și să realizeze excavări cu precizie. Acestea au fost folosite în lucrări de: construcții, introducere de utilități, terasamente, săpături de șanțuri și fundații, peisagistică, întreținere spații verzi.

În ceea ce privește midi excavatoarele Sunward acestea se disting prin dimensiunea pe care o au și prin faptul că, pot îngloba caracteristicile unui mini excavator și excavator, deoarece dispune de forță și de un design compact. Așadar, cele mai vândute modele din cadrul celor 1000 utilaje Sunward sunt: Sunward SWE 60UF și Sunward SWE 90UF. Acestea au fost achiziționate pentru a fi utilizate în construcții, terasamente, demolări, excavări mai complexe, introducerea de rețea apă și canal.

Sunward in Romania

Din punct de vedere al celor mai populare excavatoare Sunward în România, acestea sunt: excavatorul pe șenile Sunward SWE 155F și Sunward SWE 365F. Aceste două excavatoare fac parte din categoria mare cu o greutate operațională între 15,6 tone și aproape 40 tone. Sunt puternice și robuste tocmai pentru sporirea operațiunilor de demolare sau în cariere de piatră.

Mini încărcătoarele Sunward sunt mici și multifuncționale, oferind un ajutor de nădejde indiferent de sarcină, astfel cel mai apreciat model este Sunward SWL 3230. Are un design compact și compatibilitatea mare cu o multitudine de atașamente, precum: braț de excavare, picon, perie de asfalt, cupe, trencher disc, freza de asfalt, lamă de zăpadă, etc.

2. Avantajele utilajelor de construcții Sunward

Gama de utilaje Sunward oferă o mulțime de beneficii pentru care merită să fie în topul celor mai bune echipamente de construcții din Europa și din lume. Astfel, cei peste 1000 de clienți au ales aceste utilaje din varii motive: design compact, componente premium, consum redus, costuri reduse, întreținere facilă, adaptabilitate crescută indiferent de situație, dar și pentru confort în operare.

Producătorul de utilaje Sunward a creat aceste echipamente folosind componente de cea mai bună calitate și a proiectat designul acestora pentru o întreținere facilă, tocmai pentru ca operatorul să poată dispune de toate condițiile. De asemenea, și pentru a reduce consumul de combustibil și costurile, elemente importante atât pentru mediu, cât și pentru cumpărător.

excavatoare Sunward in Romania

3. De ce să achiziționezi utilaje Sunward de la UTILBEN?

Echipamentele Sunward reprezintă brandul pe care UTILBEN îl reprezintă în România de peste 7 ani, și cu care se mândrește pentru performanțele înregistrate. Compania UTILBEN pune la dispoziția clienților săi multe avantaje în achiziție și de asemenea, dispune și de servicii complementare care să ajute operatorul în viitor. 

Iată 7 beneficii pe care UTILBEN le oferă clienților săi în materie de utilaje Sunward:

  • Consultanță și transportul livrării gratuit;
  • Service specializat în utilaje Sunward și cu intervenție rapidă în toată țara;
  • Garanție extinsă de până la 3 ani;
  • Stoc de piese de schimb originale Sunward;
  • Buyback pentru utilaje Sunward achiziționate de la UTILBEN;
  • Închiriere utilaje Sunward cu posibilitate de achiziție;
  • Posibilități de finanțare pentru achiziția de utilaje Sunward.

1000 utilaje Sunward

Concluzie

Cele 1000 de utilaje Sunward vândute în România au reprezentat un real spor al creșterii productivității pentru clienții de pe întreg teritoriul. Fie că au ales utilaje mai compacte sau de mari dimensiuni, Sunward asigură eficiența proceselor în toate operațiunile datorită adaptabilității.